Årets hverdagshelt for klima og helse

Det er mange som gjør en stor innsats for en bedre verden og et bedre samfunn. Mye av denne innsatsen gjøres av hverdags­helter som ofte ikke blir lagt så godt merke til, men som er drivkrefter i sine omgivelser. Vi i Norsk nettverk for klima og helse ønsker derfor å gi en anerkjennelse av denne innsatsen ved å kåre «Årets hverdagshelt for klima og helse 2012». Du kan være med å nominere.

Til dette ønsker vi at dere som kjenner noen som gjør en helt spesiell innsats for en bedre og helsevennlig framtid og et bedre klima, skriver ned noen ord om personen dere nominerer og sender dette som en e-post med tittelen Årets hverdagshelt 2012. Denne kan sendes til

klimaoghelse (at) gmail.com

Juryen består av:

Koordinatorgruppa i Norsk nettverk for klima og helse. Ingen kan nominere seg selv og dersom noen i juryen har nært kjennskap eller slektskap til de nominerte eller av andre grunner skulle være inhabile, vil disse ikke være med i bedømmelsen av disse kandidatene.

I bedømmelsen vil vi ha fokus på

-Arbeid for positiv samfunnsendring, nytenkning og engasjement

-Klimavennlig livsstil med fokus på ulike livsaspekter som:

o Dagligreiser

o Feriereiser

o Mat

o Personlig forbruk

Det anbefales at dere som sender inn nominasjon, tar med de ulike aspektene i nominasjonsmailen. Nominasjons-eposten med vedlegg kan ha maksimalt 700 ord. Bedømmelseskomiteen som utgjøres av koordinatorgruppa gir hver av kandidatene en score mellom 0 og 10 på hver av de to hovedpunktene der gjennomsnittet av bedømmelsene blir gjeldende.

Alle som ønsker å nominere til Årets hverdagshelt 2012, må sende inn nominasjoner senest 15. januar.

Kåringen vil offentliggjøres i begynnelsen av 2013, senest 1. mars. Vinneren får diplom.

For mer info, se http://hverdagshelt.klimaoghelse.com 

Advertisement
%d bloggers like this: